Na dobro poznatoj lokaciji platforme PhotoStudia Katran, samo nekoliko minuta od vreve centra Zagreba, na adresi Radnička cesta 27, prostire se 600 m2 prostora uređenog u industrial stilu s modernim elementima koji se prilagođavaju isključivo vama.

Prostor Studia prima do 200 ljudi. U kombinaciji stajaćih, barskih te sjedećih mjesta, fotelja i kaučeva, prostora za sjedenje ima posvuda, baš kao doma.

Interijer prostora udovoljit će i najzahtjevnijima, industrijski stil lokacije sjedinjen je s modernim elementima koji zajedno tvore jedinstven prostor, dok eksterijer krasi čarobna livadica i travnati plato kao stvoreni za vjenčanje i za prigodnu dobrodošlicu na otvorenom.

Na raspolaganju su vam: osobni wedding planer iz Event More-a, catering Muring, službeni fotograf, dj, prijedlozi hair&makeup artista, izdvojeni prostori za uređivanje mladenke i mladoženje te unikatni komadi namještaja i oldtimer automobil za ultimativni retro photosession.

Dođite na Dan otvorenih vrata (18.11.) od 14 do 20 sati i doživite djelić čarolije koju stvaraju u PhotoStudiu Katran, a koja može biti dio vaše životne priče.

Za više informacija pogledajte: 

www.studioweddingsevents.com

www.facebook.com/studiokatranweddingsevents/

Komentiraj