DokuTV

FOTO: Party povodom pokretanja kanala ‘DokuTV – odabrao Đelo Hadžiselimović’

Održan je event-party povodom pokretanja kabelskog kanala ‘DokuTV – odabrao Đelo Hadžiselimović’.

Poznatih lica nije nedostajalo, a svi su se oni okupili kako bi dali svoju podršku najnovijem programu na kojem gledatelji mogu pratiti najkvalitetnije filmove iz žanra dokumentarnog filma koje je samo za njih odabrao jedan jedini – Đelo Hadžiselimović.

Tako se među brojnim poznatim licima moglo prepoznati Gorana Grgića, Juru Pavlovića, Duška Šibla, Anitu Juku, Branku Prišlić, Sanju Drakulić, Pamelu Elekeš, Janu Bojadžisku, Željku Ogrestu, Dubravka Merlića, Nebojšu Tarabu, Branku Katić, Miodraga Silu, Andreja Rotha, Tamaru Garbajs i brojne druge.

Promotivnoj zabavi prethodila je konferencija za medije na kojoj su program menadžer Đelo Hadžiselimović i Igor Rakonić, direktor tvrtke Discovery d.o.o., prisutne predstavnike medija upoznali s razvojem samog kanala od ideje do realizacije te s programskom shemom i samim sadržajem koji se na DokuTV-u može pratiti iz dana u dan.

Kompletan program DokuTV-a, kao što mu i samo ime govori, odabrao je Đelo Hadžiselimović, bivši urednik HRT-a koji je od svog imena stvorio brend. DokuTV trenutno je prisutan u ponudi kabelskih operatera B.neta, Vipa i evoTV-a u Hrvatskoj, odnosno HomeTV-a u Bosni i Hercegovini, a kako je rečeno tijekom konferencije za medije tendencija je da se uskoro nađe i u ponudi ostalih kabelskih operatera kako u Hrvatskoj, tako i u ostalim zemljama regije.

Tematski, program DokuTV-a sadržava brojne putopise, teme iz kulture, ekologije, znanosti, povijesti, glazbe, ali se također bavi i avanturama, lifestyleom, slavnim i poznatim osobama, teorijama urote, najaktualnijim događajima i nebrojenim drugim temama.

 

Komentiraj