FOTO: Otvorenje kultnog Vidikovca u Maksimiru i najava ljetnog programa

Pepermint agencija

Vidikovac, kao najistaknutiji objekt perivoja u Maksimiru ujedno je i jedan od najprepoznatljivi obilježja grada Zagreba. Oduvijek je bio jedno od najpopularnijih okupljališta Zagrepčana, a poslužio je i kao jedna od lokacija kultnog filma ‘Tko pjeva zlo ne misli’.

U želji da postane mjesto za dnevna i večernja okupljanja u ugodnom zelenilu Maksimira, odlučeno je upustiti se u revitalizaciju Vidikovca. Voditelji Tomo Ricov i Boris Kovaček, ujedno i direktori Pepermint agencije, htjeli su ovim projektom vratiti sjaj objektu, upotpuniti sadržaj i stvoriti novo mjesto okupljanja na koje će se svaki Zagrepčanin vrlo rado vraćati. Rezultat svega je vrhunska ugostiteljska usluga u tradicionalnom “zagrebačkom štihu”, a istovremeno i ponuda modernog, urbanog sadržaja koji će privući sve koji žele novo, kvalitetno mjesto za okupljanja i druženja.

Na jučerašnjem otvorenju goste je zabavljao fenomenalan bend Scifidelity Orchestra i DJ-ice Ela i Rea, a od poznatih Vidikovac su posjetili Martina Matušin, Iva Šulentić, Hrvoje Šalković, Robert Knjaz, Slave Lunar Kosanović i mnogi drugi.

Uz normalan rad preko tjedna, Vidikovac će oživjeti vikendom, kada kreće raznoliki program, koji će se sastojati od tematskih partya, projekcija filmova, koncerata te raznih zabavno-sportskih događanja za sve uzraste.

Sezona je već otvorena uz Sunset Sessions i poznate zagrebačke DJ-e. Ovdje se radi o seriji ranovečernjih DJ-setova na samoj terasi Vidikovca, koje će dodatno začiniti bogata ponuda i najljepši zalazak sunca u Zagrebu.

Lipanj je rezerviran za ‘Tko pjeva zlo ne misli festival’, koji će se održati ove subote i nedjelje (09 i 10. lipnja). Želja je posjetitelje vratiti u vrijeme građanskog Zagreba 30-ih godina prošlog stoljeća i to u svim njegovim elementima –  glazbi, stilu, modi…

Dio festivala je i projekcija filma ‘Tko pjeva zlo ne misli’, a održat će se u subotu u 21 sat, zato uživajte u toploj ljetnoj suboti s najboljim pogledom.

Komentiraj