Prvi INTERSPAR hipermarket otvoren je u Gradu Puli u trgovačkom centru Mall of Pula.

Na Kaštanjeru, u ulici Rimske centurijacije 101 otvoren je prvi INTERSPAR hipermarket u Istri.

Prvi INTERSPAR hipermarket otvoren je prije 11 godina u Gradu Zadru. Prema riječima predsjednika uprave, gospodina Helmuta Fenzla, od onda traje njihova potraga za adekvatnim zemljištem u Istri.

“Izuzetno smo zadovoljni što nam je investitor MID Grupacija svojom investicijom omogućio da prvi istarski hipermarket otvorimo u trgovačkom centru Pula City Mall jer je to nakon 10 godina potrage ispala daleko najbolja solucija”, istaknuo je predsjednik uprave SPAR Hrvatska, gospodin Helmut Fenzl.

U opremanje INTERSPAR hipermarket uloženo je preko 25 milijuna kuna. Naglasio je da je korištena najmodernija tehnologija – Full LED rasvjeta kojom će se štedjeti i do 15% električne energije. Osim toga, sustavom za korištenje otpadne topline rashladnog sustava zagrijavat će se topla voda čime SPAR nastavlja svoju ‘zelenu’ misiju u očuvanju okoliša.

U hipermarketu je trenutno zaposleno stotinjak ljudi, a pretpostavljaju da će se taj broj povećati, posebno tijekom turističke zone. Naravno da su u SPAR-u izrazili zadovoljstvo što istarska turistička sezona traje duže nego drugdje na obali. SPAR je nastavio sa svojom tradicijom dobrih poslovnih odnosa s lokalnim tvrtkama kao što su Istarska pivovara, Vinicola vinarija iz Labina, Puljanka-Brionka, Pisinium iz Pazina, Zigante, Marija tjestenine i Špin sirevi.

Gospodin Fenzl zahvalio se gradu i županiji na podršci u realizaciji ovog objekta te izrazio nadu da će se dobra suradnja nastaviti.

Prema njegovim riječima, SPAR će nastaviti širenje svoje prodajne mreže u Istri, pogotovo sa SPAR supermarketima koje planira otvarati u gradskim četvrtima.

Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo

 

Komentiraj