facebook.com

FOTO: Otvoren posebno uređen Perfecta Dreams Premium salon

Otvoren je Perfecta Dreams Premium salon, jedinstveno osmišljen prostor u kojem su predstavljeni brendovi iz švedske Hilding Anders grupacije, ali i oni iz Italije i Španjolske.

Program svečanog otvorenja u strogom centru Zagreba, na adresi Frankopanska 4, vodila je glumica Bojana Gregorić Vejzović, uvijek zabavna Andrea Andrassy pobrinula se za odličnu atmosferu, a događanju su prisustvovala i brojna poznata lica: Nataša Janjić, Ella Dvornik, Tihana Harapin Zalepugin, Alka Vuica, Ana Begić Tahiri, Mirjana Mikulec, Amar Bukvić.

Perfecta Dreams Premium specifična je poslovnica tvrtke, za razliku od ostalih prostora tvrtke i Centra spavanja, uređenje ovog salona karakteriziraju topli tonovi hrasta na podu, dok neke od elemenata na zidovima krase luksuzne tapete, kao i posebni ukrasni dijelovi od islandskog lišaja. U samom prostoru, posebna je pozornost posvećena rasvjeti, a glazba i mirisi patchoulija dio su već standardne priče Perfecte Dreams.

Glavna atrakcija na otvorenju ovog posebnog salona bio je Carpe Diem krevet Vindo iz švedske grupacije Hilding Anders, prvi flying bend u Hrvatskoj s cijelim nizom opcija koje se koriste pomoću aplikacije s podrškom za glasovne naredbe.

Komentiraj