Otvoren je novi zagrebački concept store ‘State of Style’.

Domaći dizajneri i brandovi te nekoliko popularnih svijetskih imena od sad su dostupni u neobično uređenom prostoru u Radićevoj ulici 12, kojeg su posjetili brojni hrvatski zaljubljenici modu.

Nova shopping destinacija će zasigurno biti popularna, jer se ponudom dva svjetska brenda urbane odjeće izdvaja od ostalih concept storeova u Republici Hrvatskoj.

“Boy London i Black Boy Place jedni su od najpoznatijih svjetskih streetwear brandova, koje nose i cijene svjetski poznate zvijezde kao što su Beyonce i Jay-Z. Željeli smo da se kvalitetnoj i odabranoj ponudi domaćih modnih imena priključe i ova dva modna branda i to po prvi puta na hrvatskom tržištu”, objasnili su svoju modnu priču Andriana Gazić i Antun Tin Brišar, osnivači novog concept storea.

16649422_414966312169005_3025252356814780592_n
Andriana Gazić i Antun Tin Brišar

Antun Tin Brišar je zaslužan za jednostavno i upečatljivo uređenje interijera, kojim dominiraju metalni nosači odjeće i žićana ograda koja je smještena kroz cijeli butik te je vidljiva i na stropu.

Za uređenje izloga na otvorenju bio je zadužen cvijetni atelier Bloom.

S.O.S. concept store otvorio je vrata za sve poklonike otkačenog stila mode s potpisom, kao i za obožavatelje modernih hrvatskih etiketi.

“Iako smo oduvijek pratili modnu vanjsku scenu, a pogotovo francusku, nismo htjeli pobjeći od izvrsne ponude domaćeg dizajna. Ekstravagantni kaputi, upečatljivi ruksaci, simpatične print majice i brojni drugi odjevni predmeti s hrvatskim potpisom zasigurno će osvojiti naše kupce”, otkrivaju Andriana Gazić i Antun Tin Brišar.

Na ugodnom druženju okupili su se: Iva Šulentić, Petra Kurtela, Ana Maras Harmander, Nina Mia Čikeš, Lucija Lugomer, Tihana Harapin Zelepugin, Dorijan Klarić, Robert Sever…

Komentiraj