Prggin rasvjeta

FOTO: Otvoren novi prodajni centar Prggin rasvjete

Tvrtka Prggin rasvjeta je na zagrebačkom Jankomiru svečano obilježila otvorenje nove poslovne zgrade i izložbenog prodajnog centra.

Tvrtku, čiji počeci sežu u daleku 1982. godine, znalcima nije potrebno posebno predstavljati. Gotovo četiri desetljeća Prggin rasvjeta nudi opremanje interijera i eksterijera ambijentalnom, dekorativnom i arhitektonskom rasvjetom i pratećom opremom. Najsjajniji primjer djelovanja tvrtke je suradnja s Turističkom zajednicom grada Zagreba, prema čijoj je inicijativi tvrtka ukrasila Zrinjevac i Ledeni park kao središnja mjesta Adventa u Zagrebu, koji blagdanskom čarolijom iz godine u godinu očarava domaću i stranu publiku.

“Prateći svjetske trendove, tvrtka Prggin je među prvima u Hrvatskoj u ponudu uvrstila LED komponente i rasvjetna tijela, optička vlakna i prateću opremu. Novootvoreni salon upotpunit će poslovanje tvrtke na način da osigurava potpunu uslugu opremanja, od idejnog rješenja do instalacije i tehničke podrške. Za nadolazeće blagdane pripremili smo različite vrste ukrasa, spremni smo na svaki novi izazov i veselimo se danima pred nama“, izjavila je gospođa Prgin.

Komentiraj