FOTO: Otvoren luksuzno uređen bazen Hotela Medena

facebook.com

Hotel Medena stalno ulaže u podizanje kvalitete svojih proizvoda i usluga te se nastoji približiti modernim turističkim trendovima.

Tako je pušten u rad luksuzno uređeni bazen na otvorenom, smješten podno hotelskih borova, u neposrednoj blizini glavne plaže. Nakon obavljenog tehničkog pregleda, pohodili su ga i prvi gosti željni novih doživljaja. Smješteni na ležaljkama u sjeni suncobrana, gosti mogu uživati u blagodatima mediteranske klime, pogledu na more i na cijeli trogirski arhipelag, a tu su i raznovrsne delicije koje se nude u obližnjim objektima.

Bazen zauzima vodenu površinu od 242 m2, od toga je 200 m2 namijenjeno odraslima dok su 42 m2 prilagođena djeci i njihovoj zabavi. Bazen mogu koristiti gosti hotela u dnevnom terminu od 9 do 20 sati, jednako kao i vanjskim gosti, ali njima ulaz na bazen nije besplatan.

Od studenog 2016. do lipnja 2017. godine odvijalo se renoviranje Hotela Medena u koje je uloženo oko 25 milijuna kuna što je rezultiralo podizanjem kategorije hotela na tri zvjezdice. Na današnji dan hotel raspolaže sa 612 soba u koje može smjestiti  1100 gostiju.

Dodatnim planiranim ulaganjima investirat će se u nove hotele koji će zamijeniti postojeći hotel i vratiti nekadašnji sjaj poznatom turističkom području.

Komentiraj