FOTO: Omiljeni zagrebački park dobiva svoje vlastito Art Park Pivo

Hrvoje Zalukar

Ljetni projekt Art Park (lociran između Tomićeve, Ilice i Strossmayerovog šetališta ) nedavno je zakoračio u svoje drugo izdanje, a ovoga puta je za svoje posjetitelje pripremio jedinstvenu novost – Art Park Pivo.

Rezultat originalne suradnje Pivovare Medvedgrad te umjetničkog projekta Pimp my Pump proslavit će uz glazbu i ugodno druženje sa svima koji im se pridruže ovog petka, 9. lipnja, od 18 sati.

“Nakon višegodišnje suradnje Pivovare Medvedgrad i kolektiva Pimp my Pump u sklopu koje smo oslikali pet zagrebačkih pumpi, uredili park u Adžijinoj, proslavili rođendan Boba Marleyja te oslikali zidove prostora pivnica Medvedgrad diljem grada rodila se ideja da najposebniji zagrebački park dobije svoje originalno pivo”, izjavio je Boris Bare, osnivač kolektiva Pimp my Pump i pokretač projekta Art Park.

“Pivovara Medvedgrad ima projekt Dobri Duh Zagreba kojim želimo podržati humanitarno djelovanje, a pogotovo one koji svojim talentom i trudom mijenjaju grad na bolje. Prošle godine Art Park je bio jedan on najomiljenijih gradskih evenata, a ove godine smo se odlučili za korak više te smo napravili pivo samo za Art Park. Bare i ekipa su savršeno odradili etiketu, mi smo napravili svoje s pivom i moram reći da smo svi oduševljeni rezultatom”, izjavio je ovim povodom Ivan Nauković, voditelj marketinga Pivovare Medvedgrad.

U petak, 9.lipnja, od 18 sati, će se u Art Parku održati promocija Art Park Piva uz glazbeni session Secret Art Park benda i ugodnu atmosferu. Art Park Pivo će se tijekom ljeta moći kupiti u Art Parku.

Više informacija pratite na Facebook: Art Park.

Komentiraj