FOTO: Omiljeni jazz & blues bar slavi peti rođendan

Press/Booze and Blues bar Zagreb

Booze and Blues bar Zagreb otvoren je u listopadu 2014. godine, u samom središtu Zagreba, na adresi Tkalčićeva 84. Istinska oaza zaraznih blues, soul, jazz i rock ritmova donijela je duh osebujne glazbene priče na zagrebačku i hrvatsku klupsku scenu.

Tijekom prvih pet godina rada kluba, u prostoru su nastupali brojni muzičari: Massimo, Vatra, Neno Belan, Sandi Cenov, Songkillers, Frajle… Osim po glazbenom opusu, Booze and Blues bar jednako je poznat po originalnom interijeru, u kojem dominiraju memorabilije iz glazbene povijesti s osobnim posvetama nekih od najvećih svjetskih rock’n’roll imena, kao što su Muddy Waters, BB King, Jimmy Page, Brian May itd.

Izgled impozantnog prostora potpisuje poznati dizajner Mario Waldgoni, koji je po željama vlasnika unutrašnjost i atraktivnu terasu osmislio u tradiciji američkih blues i jazz klubova s pozornicom za nastupe uživo, koji su ujedno i zaštitno lice ovog modernog glazbenog kluba.

Kako bi svoj jubilarni rođendan proslavili na pravi način, ove subote 19. listopada u večernjim satima organizira se party i proslava. Između raznih iznenađenja, nastupit će Greenhouse blues bend, inače prateći bend Zdenke Kovačićek, koji je nastupao i na samom otvorenju ovog bara 2014. godine.

Press/Booze and Blues bar Zagreb
Press/Booze and Blues bar Zagreb
Press/Booze and Blues bar Zagreb

Komentiraj