FOTO: Olival okupio brojne pripadnice ljepšeg spola na zanimljivom predavanju

facebook.com

Hrvatska tvrtka Olival Cosmetics je okupila brojne ljubiteljice brenda, dermatologe i stručnjake iz industrije na predavanju u Kući arhitekture – Oris te predstavio neke od “starih-novih” formula u anti-age programu.

Nova kozmetička linija sadrži hijaluronsku kiselinu i vrhunske aktivne tvari za specifične potrebe, od jačanja elastičnosti kože, rješavanja mrljica i sivog tena, do ublažavanja dubine bora, hiperpigmentacije…

“Olival je odabrao tri najmoćnije tvari iz područja anti-age njege, svaku u svojoj najaktivnijoj formi: vitamin C kao jedan od najsnažnijih antioksidansa, resveratrol novu formulu za obnovu stanica te peptide koji dokazano pojačavaju obnovu kože. Serumi su zahvaljujući visokoj koncentraciji sastojaka, najveći borci u restrukturiranju, obnavljanju i hidrataciji, oni aktivnim i hranjivim tvarima opskrbljuju čak i dublje slojeve kože”, bio je zaključak predavanja magistrice Vlasta Pojatine, koja je pred više od dvadeset godina pokrenula tvrtku.

Dive hrvatskog glumišta, Sanja Vejnović i Mirna Medaković Stepinac nisu krile svoje oduševljenje.

“Moj dnevni ritam koji uz brigu o dvije djevojčice, višesatne probe te svega par sati sna ostavlja najviše traga na koži. Koristeći dva božanstvena seruma vrlo brzo sam uvidjela kako je nestalo sivilo s lica, a koža je sjajnija i svježija. Posebno sam sretna što sam svoje favorite u kozmetici pronašla upravo u hrvatskom brendu s provjerenim sastojcima“, rekla je Medaković Stepinac.

Dodajmo kako Olival Cosmetics posjeduje europske certifikate ISO 22716 i NATRUE, izlaže na internacionalnim sajamova prirodne i organske kozmetike…

Komentiraj