Tomislav Miletić/Pixsell, facebook.com

FOTO: Održana projekcija koncertnog filma ‘Havana moon – The Rolling Stones Live in Cuba’

Otkako je najavljeno da se koncert ”Havana moon – The Rolling Stones Live in Cuba’ može ekskluzivno pogledati samo u CineStar kinima, među hrvatskim obožavateljima ovog rock benda vladao je neviđeni interes za ulaznicama koje su još prije same projekcije bile rasprodane.

Povijesni koncert pod nazivom ‘Havana moon – The Rolling Stones Live in Cuba’ održan na Kubi u ožujku ove godine, okupio je 1.2 milijuna obožavatelja, a ovog vikenda prikazan je u najboljim kinima diljem svijeta.

Tako se i Hrvatska našla na popisu zemalja koje su mogle uživati u jedinstvenom glazbenom događaju koji je ispisao svijetsku povijest. Osim brojnih obožavatelja ovog rock sastava, hrvatsku projekciju koncerta nisu propustili Matija Vuica, Ivana Marić, Mladen Bodalec te Luka Grubišić. Osim u multipleksu CineStar u zagrebačkom Branimir centru, projekcija ovog koncerta održana je u ostalim CineStar kinima diljem Hrvatske, gdje je također vladala velika zainteresiranost.

‘Havana moon – The Rolling Stones Live in Cuba’ prvi je u nizu Spektakla u CineStaru, specijalnog programa koji šestu sezonu zaredom donosi prave glazbene i plesne poslastice u dvorane kina. U sezoni 2016/2017 imat ćete priliku vidjeti live prijenose najboljih svjetskih opernih i baletnih izvedbi iz Royal Opera House-a, kao i mjuzikle te koncerte poznatih svjetskih izvođača. Očekuje vas jedna nadasve uzbudljiva sezona ispunjena obiljem vrhunske glazbe i plesa, romantičnih arija, strastvenih koreografija i mnoštvom energije.

Sve informaciie o nadolazećim spektaklima u CineStaru pogledajte na internetskoj stranici www.blitz-cinestar.hr/spektakli.

Tomislav Miletić/Pixsell
Gužva pred kino dvoranom
Tomislav Miletić/Pixsell
Matija Vuica i Jurica Popović
Tomislav Miletić/Pixsell
Ivana Marić sa suprugom
Tomislav Miletić/Pixsell
Luka Grubišić
Tomislav Miletić/Pixsell
Mladen Bodalec

Komentiraj