U ovo predblagdansko vrijeme brojne tvrtke organiziraju tradicionalne božićne domjenke i zabave, a to je isto napravila i filmska ekipa najnovije hit komedije ‘Ludi Božić u uredu’, predvođena Jennifer Aniston i Jason Batemanom, no na malo drugačiji način.

Sinoć je u multipleksu CineStar u zagrebačkom Branimir Centru održana svečana CineLady projekcija najnovijeg kino hita ‘Ludi Božić u uredu’ koji je do suza nasmijao punu kino dvoranu, a brojne pripadnice ljepšeg spola iznenadio je i atraktivan Djed Božićnjak, koji je strpljivo slušao njihove božićne i novogodišnje želje te im uročio prigodne poklone.

Ovu CineLady projekciju nisu propustile Jelena Rozga, Iva Balaban, Marijana Mikulić, Marija Bišćan, Andrea Andrassy, Draga Stanić, Ana Radišić, Lea Mijatović, Ecija Ivušić, Ines Preindl te mnoge druge.

Radnja filma prati management kompanije Zenotek koji, kako bi izbjegli zatvaranje ureda, pokušavaju napraviti najbolju i najluđu božićnu zabavu te na taj način privući potencijalnog klijenta i završiti posao koji će njihovu kompaniju podići na noge. Svega nekoliko dana prije Božića, moral u Zenotekovoj čikaškoj podružnici drastično pada nakon objave pragmatične direktorice Carol Vanstone (Jennifer Aniston) da će je zatvoriti zbog loših rezultata. Ekscentrični voditelj podružnice i Carolin mlađi brat (Clay Vanstone) zamoli direktora tehnike Josha (Jason Bateman) i Tracey (Olivia Munn) da mu pomognu postići vlastito božićno čudo i organizirati legendarni razuzdani tulum kako bi uspjeli nagovoriti velikog klijenta (Courtney B. Vance) da sklopi posao koji će im spasiti radna mjesta. Zabava ubrzo krene neočekivanim tijekom…

Film ‘Ludi Božić u uredu’ možete pogledati u svim CineStar kinima diljem Republike Hrvatske, a iskusna i provjerena glumačka ekipa odlična su pozivnica da se uputite u najbliže kino.

Jelena Rozga
Jelena Rozga
Iva Balaban
Iva Balaban
Marijana Mikulić
Marijana Mikulić
Ines Preindl
Ines Preindl
Ana Radišić i Lea Mijatović
Ana Radišić i Lea Mijatović
Iris Androšević i Nataša Brunović
Iris Androšević i Nataša Brunović
Andrea Andrassy
Andrea Andrassy

Komentiraj