FOTO: Održana Endurance utrka u Karting Areni Zagreb

U Karting Areni Zagreb održan je prvi ovosezonski Endurance, najveće amatersko i timsko karting natjecanje u regiji, koje je nedavno dobilo i međunarodni karakter.

Četrdeset vrhunskih vozača amatera i 10 timova dva sata su se neprestano borila za najbolje vrijeme, bez stanke! Atraktivnosti nije nedostajalo, a posebnu pažnju navijača svakako su okupirale zanimljive izmjene vozača u boxu.

3-endurance

6-endurance

Pobjedu su odnijeli ‘Presretači’ koji su cijelo vrijeme dominirali stazom, dok je drugo mjesto osvojila ekipa ‘Fantastic 4’, a broncu je kući ponijela ekipa ‘Teletabisi’.

“Atmosfera je bila fantastična, navijači energični, timovi odlični i jedva čekamo drugu utrku”, rekli su organizatori ove zanimljive utrke.

5-endurance

7-endurance

Endurance je natjecanje amaterskog karaktera, a mogućnost prijave imali su svi ljubitelji adrenalina, zaljubljenici u auto moto sportove, iskusni karting amateri te svi oni željni novog iskustva i dobre zabave.

Osim racing programa, Karting Arena Zagreb veliki doprinos daje školovanju mladih vozača i promicanju temeljne kulture vožnje, kako na stazi, tako i u prometu. Pod sloganom ‘Brzina na stazi, sigurnost u prometu’ Karting Arena je samo ove godine školovala više stotina mladih vozača amatera te je upravo zbog toga nagrađena posebnim Priznanjem za doprinos sigurnosti na cestama.

8-endurance
Priznanje za doprinos sigurnosti na cestama primio je Zvonko Zemljić

Komentiraj