Djeca iz Udruge Down-Zagreb napravila su crteže, a vas molimo da glasujete i odaberete koji će se od njih naći na limitiranom izdanju etikete Zvijezdinog suncokretovog ulja u mjesecu ožujku.

Djecu s Downovim sindromom nazivaju još i djeca suncokreti, jer zrače ljubavlju i veseljem, a suncokret je i biljka iz čijeg srca ‘izrastaju’ proizvodi poznate hrvatske tvrtke. Upravo zato, Zvijezda je odlučila članovima Udruge za sindrom Down Zagreb omogućiti da dizajniraju etiketu za limitirano izdanje suncokretovog ulja.

S osmijehom na licu i puna srca, štićenici Udruge za sindrom Down – Zagreb stvorili su više od 50 kreativnih radova, a žiri je izabrao tri crteža za koje možete glasovati i odlučiti koji će od njih biti dio etikete Zvijezdina suncokretova ulja. Na taj način tvrtka će obilježiti Međunarodni dan osoba sa sindromom Down (21. ožujka).

“Svaki osmijeh mališana vratio nam se višestruko i dao nam poticaj da u svakoj prilici koju dobijemo vratimo zajednici ljubav i vjernost koju od nje dobivamo. Nije nam bilo lako odabrati finaliste, a kamoli pobjednika. Zato smo taj zadatak povjerili svojim vjernim potrošačima, koje pozivamo da sudjeluju u natječaju i svojim glasom nagrade trud štićenika udruge koji su vrijedno crtali”, izjavila je Jasna Pulić, direktorica marketinga Zvijezde.

Za crteže glasujte na internetskoj stranici Zvijezde, od 13. do 19. veljače.

Komentiraj