Predrag Matijanić (Foto Joe)

FOTO: Odlični glazbeni nastupi i humanitarna VIP revija obilježili Sajam vjenčanja Zagreb

Damir Kedžo i Zsa Zsa duetom ‘Sve u meni se budi’ otvorili su humanitarnu VIP reviju Sajma vjenčanja, koja se održala u grandioznoj Areni Zagreb.

Uz njih, modnom su pistom u ulozi modela prošetala i brojna poznata lica te tako podržali dobrotvornu akciju Sajma za udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama ‘Veliko srce malom srcu’.

Posebna ‘glazbena’ poslastica je bio i nastup Antonije Šole koja je premijerno izvela pjesmu ‘Dan za ljubav’.

Svu raskoš vjenčane mode i svečanih večernjih odijela pokazale su glumice Daria Lorenci, Ana Majhenić, Tamara Garbajs i Marijana Mikulić, radijska voditeljica Ivana Mišerić, poduzetnica i bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo, aktualna Miss Hrvatske i zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja Tea Mlinarić, pjevačica Lea Mijatović, bivša Miss Hrvatske Antonija Bračulj, supruga frontmena Crvene jabuke Barbara Mačela Žerić, fitness trener i glumac Mario Valentić, voditelj Dean Pelić, bubnjar Goran Belošević i pjevač Ivan Penezić iz grupe Pravila igre, te glazbeni producent Tomo in der Mühlen – koji su prošetali modnom pistom i tako podržali humanitarnu akciju.

“Rado se odazivam pozivima na humanitarne akcije, a posebno volim revije na Sajmu vjenčanja budući da iza sebe imaju lijepu produkciju i ono što je najvažnije – potporu potrebitima. Drago mi je da sam se mogla odazvati i priključiti akciji“, poručila je Ivana Delač Đolo.

“Djeca su uživala i bila jako uzbuđena nositi reviju, a ja sam jako sretna kada makar na mali način svojim zvanjem mogu doprinijeti jadnoj tako plemenitoj akciji za djecu sa zdravstvenim poteškoćama“, izjavila je Daria Lorenci koja je sa sinovima i njihovom prijateljicom prošetala modnom pistom.

“Drago mi je da sam po prvi puta bio dio ove lijepe priče te da smo napravili dobro djelo na najlješi način koji znamo, pjevanjem. I to pogotovo jer se radi o pjesmi koja mnogim mladencima označava upravo pravu ljubavi i zato je toliko često biraju za svoj prvi ples“, poručio je Damir Kedžo. Istaknimo kao je duet ‘Sve u meni se budi’ bio pobjednički singl prošlogodišnjeg Zagrebačkog festivala.

Cilj akcija Udruge je prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. U Hrvatskoj trenutno ima preko 10 000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska. Srce je kao simbol ljubavi povezalo Sajam vjenčanja Zagreb i udrugu Veliko srce malom srcu upravo u tjednu kada se obilježava i Festival srca – Svjetski tjedan djece s prirođenim srčanim greškama (od 07. do 14. veljače).

Posjetitelje u Areni Zagreb je dočekalo preko 200 izlagača iz vjenčane industrije, modne revije, interaktivne radionice i prezentacije na temu organizacije vjenčanih proslava, trendova u vjenčanjima i vjenčanoj modi, degustacije torti i slastica…

Pogledajte veliku fotogaleriju humanitarne VIP revije.

Komentiraj