FOTO: Nova stand-up sezona Lajnap komičara u klubu Sax!

facebook.com

Vlatko Štampar, Goran Vugrinec, Saša Turković, Aleksandar Curać Šarić i Tomislav Kozačinski stand-up su petorka koja radi, educira i nasmijava publiku pod zajedničkim imenom Lajnap Comedy. Iako pojedinačno svatko od njih ima desetogodišnje iskustvo u stand-upu, Lajnap je u tri godine postao jedan od najkvalitetnijih stand-up kolektiva u Hrvatskoj.

Lajnapova treća sezona počinje u ponedjeljak (17. rujna) u zagrebačkom klubu SAX! s početkom u 20 sati. Predstava je već rasprodana, ali ne brinite – u nastupima petorke moći ćete uživati sve do lipnja 2019. godine, jer je Lajnap pripremio sedamdeset predstava od kojih će svaka dva mjeseca prezentirati nove materijale. A, ako ćete htjeti uživati u individualnom nastupu Lajnapovih komičara, njihove ćete nastupe moći gledati u formi One man showa.

Bez obzira je li riječ o zajedničkom ili individualnom nastupu, dva sata smijeha s Lajnap komičarima je u zagrebačkom klubu SAX! zagarantirano. Sudeći prema planovima poduzetnih komičara, tijekom cijele treće sezone za publiku pripremaju međunarodna te regionalna gostovanja vrhunskih stand-up komičara, ali i program preporuke.

Komentiraj