RTL

FOTO: Nova sezona ‘InDizajna’ s Mirjanom Mikulec počinje ove nedjelje

Popularna emisija o uređenju interijera, ‘InDizajn’ kreće s dvanaestom sezonom emitiranja.

Nakon još jednog uspješnog sajma o modernom uređenju domova, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec na male ekrane donosi brojna iznenađenja, ideje i trendove u opremanju domova i to već ove nedjelje, 1. listopada u 10.15 sati na RTL televiziji.

Na zahtjev gledatelja, emisija će imati dvije epizode više, Mirjana Mikulec pripremila je i druga osvježenja – posjetila je New York u potrazi na najljepšim interijerima, uvela nove priloge u kojima će moći sudjelovati gledatelji, a pokazat će nam i koji nas to trendovi u interijerima očekuju sljedećih mjeseci.

“Uvijek sam uzbuđena kad krene emitiranje nove sezone, ali zbog ove sam posebno uzbuđena, jer smo dio epizoda snimali u New Yorku. Nakon gotovo cijele Europe, po prvi smo put s kamerama otišli preko oceana. Snimili smo stan koji je opremila dizajnerica sa seta serije ‘Seks i grad’, zavirili u predivne manhattanske interijere, ali i donijeli dašak drugih newyorških kvartova“, otkriva Mirjana Mikulec.

“Uvijek nastojimo da nova sezona bude bolja od prethodne i mislim da u tome uspijevamo. Projekti koje snimamo svaki put su drugačiji i izazovniji kako bismo ispunili očekivanja gledatelja“, rekla je Mirjana Mikulec i dodala kako provjerene rubrike neće mijenjati, a novost je rubrika ‘Uredi i osiguraj’.

‘InDizajn s Mirjanom Mikulec’ možete pogledati ove nedjelje, a reprizu u popodnevnom terminu na RTL2.

Komentiraj