JOOP!

FOTO: Nova JOOP! kolekcija za muškarce kombinacija je poslovnog i casual stila

Vrhunska kvaliteta materijala, majstorski krojevi i urbani lookovi temelji su nove JOOP! muške kolekcije za jesen i zimu.

Kontrast slim-fit silueta i opuštenih linija elegantan je i moderan, dok kombinacija high-tech tkanina i prirodnih vlakana donosi idealan spoj rafiniranosti i funkcionalnosti. Outfiti iz nove muške kolekcije stavljaju naglasak na maksimalnu udobnost – ultralagana i mekana vuna, kombinacija kašmira i elastina te prozračna flanel odijela savršeni su odgovor na sve vremenske uvjete.

Nijanse sive i mornarskoplave čine osnovnu paletu boja s naglascima u suptilnim tonovima bordo, tamnozelene i boje devine dlake. Karirani uzorak, zajedno sa žakardom te točkicama i prugicama, daje dozu zaigranog chica koji razbija zimsko sivilo.

Novost su i troslojne jakne izrađene od materijala koji se ne gužva zbog kojega će svaki muškarac uvijek izgledati besprijekorno uglađeno u kojoj god se situaciji našao.

Zimski kaput dolazi s dvostrukim kopčanjem te izmjenjivim panelima kako bi se s lakoćom uklopio u svaki outfit. Trendi parke reinterpretirane su korištenjem najlonskih insertacija, novim dužinama te toplim podstavama koje ostavljaju moderni i urbani dojam. Kožnate jakne dolaze u pročišćenim ‘bajkerskim’ modelima izrađenima od mekane janjeće napa kože. Ultimativni modni dodatak jaknama je pončo, kao ključni detalj koji će plijeniti poglede svojom opuštenom elegancijom.

Komentiraj