Dječja igra sastavni je dio svakog odrastanja, a da bi igra bila zabavnija tu su igračke. Jer, sreća je u malim stvarima, a male stvari upravo su igračke koje uljepšavaju odrastanje.

Na novoj adresi Vjenceslava Richtera 4, Grad Zagreb, može se pronaći dućan Male Stvari, koji u svojoj ponudi ima sve što treba jedan mališan.

Oni koji su u potrazi za kvalitetnom opremom za novorođenče, zasigurno su već dobili preporuku, pred vama je ponuda nizozemskog brenda Bugaboo, norveški namještaj Stokke, danski namještaj Leander, zanimljivi bicikli i guralice Wishbone te čarobne posteljine Snurk dizajnirane u Nizozemskoj, a proizvedene u Portugalu. Svaka djevojčica barem jednom u životu poželjela je biti balerina, princeza ili sirena, dok za dječake nudi posteljina s likovima nogometaša, gusara, vatrogasaca, vitezova i dinosaura.

Pored dječjih kolica, hranilica, pribora za jelo i posteljine, asortiman dućana Male Stvari ima također i sjajan izbor dječjih igračkaka namijenjenih djevojčicama i dječacima svih uzrasta, od novorođenčadi do školaraca, kojima je cilj pak osvojiti dječja srca i učiniti im odrastanje zabavnim i zaigranim.. Fancy pribori za jelo kojima se vježba fina motorika, didaktičke drvene igračke s kojima se može zabavljati cijela obitelj, preslatke stylish kacige za vožnju biciklom ili na romobilu, ultrakvalitetni romobili, najfora plišanci i koferi. Igračke su zabavnog i poučnog sadržaja te pospješuju motoriku, a idealne su kao pokloni za razne prigode kao što su rođendani, darivanja prije rođenja djeteta i slično. Bit ovih igračaka je njihova funkcionalnost i zabava, što je svakom budućem i sadašnjem roditelju itekako potrebno i nadasve korisno.

Sav asortiman dostupan je na prodajnom mjestu, tek nekoliko metara od Bundeka, a više informacija potražite na https://male-stvari.hr/shop/.

Komentiraj