Noelle

FOTO: Noelle kistovi u crnoj elegantnoj pernici

Noelle kistovi već su sezonama ključan pribor bez kojeg je nezamislivo stvaranje ozbiljnijeg make upa.

Da bi make up i ove jeseni bio u trendu, popularni beauty brand donosi set u pernici od ukupno sedam kistova savršen za sve make up potrebe, od dnevne beauty rutine do zahtjevnih večernjih lookova.

Poznate blogerice, šminkerice i zaljubljenice u make up nimalo ne kriju svoje oduševljenje kistovima Noelle, koji su izrađeni od sintetičke dlake, izrazito mekani i nježni za kožu, a osvajaju i svojim dizajnom i praktičnim pakiranjem, ovog puta u crnoj elegantnoj pernici.

Luksuzni bijeli kistovi s rose gold detaljima u preklopnoj torbici napravljenoj od visokokvalitetne umjetne kože u obliku pernice kao i tzv. brush guard – zaštitna plastika koja se koristi za čuvanje oblika kista, oduševit će sve šminkerice.

Dva najveća kista u ovom setu idealna su za stvaranje besprijekorne podloge odnosno nanošenje pudera, kremi i raznih kozmetičkih ulja. Trećom četkicom s lakoćom se nanose rumenila i proizvodi u kamenu dok su druga dva manja kista novog Noelle seta stvorena za konturiranje i strobing bez greške te nanošenje korektora i prikrivanje nepravilnosti. Za očaravajući pogled i oči koje dolaze do izražaja, poslužit će dva najmanja kista kojima ćete biti precizniji, a sjenilo ostati dugotrajnije.

U svijetu šminke, make up kistovi važan su dio kozmetičke torbice, koji u svakodnevno nanošenje omiljenog make upa unosi veliku i značajnu razliku, a uz pomoć novog Noelle make up kita, koji je dostupan u BIPA trgovinama, trendy jesenski make up look je zagarantiran.

Komentiraj