Promo

FOTO: Noelle četkice za savršeno konturiranje dostupne u BIPA trgovinama

Konturiranje lica, sve popularnija metoda šminkanja možda naizgled djeluje vrlo komplicirano i kao nešto što oduzima puno vremena, no prava je istina da konturiranje lica može postići svatko i to zahvaljujući setu ovalnih make up četki za konturiranje Noelle.

Lijepo dizajnirani kistovi pomalo vintage izgleda vrlo su praktični i konačno su dostupni na hrvatskom tržištu. Četkice od sintetičke dlake vrhunske su kvalitete, iznimno guste, mekane i prilagođene za svaki tip kože, a dizajn je istovremeno retro i elegantan zbog čega je izuzetno lagano nanošenje make upa.

Noelle set se sastoji od pet četki različite namjene. Najveća ovalna četka idealna je za ravnomjerno nanošenje tekućeg i kremastog pudera. Korištenjem ove četkice konačno se mogu izbjeći beauty katastrofe – mrlje od pudera na licu i sitne bore u kojima se nakuplja višak make-upa. Druga, nešto manja četkica, služi za tamno konturiranje i nanošenje rumenila, a idealna je za nanošenje rumenila u kuglicama. Svjetliji tonovi odnosno korištenje highlightera s Noelle ovalnom četkicom jednostavno je i osigurava prozračne i svijetle tonove bez mrlja na licu. Dva najmanja kista idealna su za stavljanje ‘točke na i’ besprijekornog izgleda. Uskom četkicom nanosi se sjenilo ili ‘eyeliner’ dok se malim okruglim aplikatorom mogu prekriti podočnjaci i ravnomjerno našminkati usne.

Set od pet ovalnih četki jamac je uspješnog konturiranja i prirodnog, a istovremeno i profesionalnog make upa. U posljednje vrijeme, brojne su beauty blogerice, ali i profesionalni vizažisti otkrili tajne dobrog konturiranja.

Noelle set četkica za konturiranje dostupan je u svim BIPA trgovinama.

Noelle set za konturiranje lica
Noelle set za konturiranje lica
Najveća ovalna četka idealna je za ravnomjerno nanošenje tekućeg i kremastog pudera
Najveća ovalna četka idealna je za ravnomjerno nanošenje tekućeg i kremastog pudera
no konturiranje dostupne i u Hrvatskoj (4)
Dva najmanja kista idealna su za stavljanje ‘točke na i’ besprijekornog izgleda
Četkice od sintetičke dlake vrhunske su kvalitete, iznimno guste, mekane i prilagođene za svaki tip kože
Četkice od sintetičke dlake vrhunske su kvalitete, iznimno guste, mekane i prilagođene za svaki tip kože

Komentiraj