Za ovogodišnji doček Nove godine jedan od najljepših gradova Hrvatske, Dubrovnik, priredio je pravu glazbenu poslasticu uz koju su posjetitelji na spektakularan način uplesali u 2017. godinu.

Proslava Nove godine tradicionalno se održala na žili kucavici grada – središnjoj ulici Stradun, gdje je program započeo neizostavnom kolendom u kojoj su podjednako uživali i djeca i odrasli. Nezaboravnu atmosferu osigurao je kralj zabave – Joško Čagalj Jole.

Ulice su bile zatvorene za promet, slika je koja se u Dubrovniku rijetko viđa. Brojni obožavatelji osim iz Dubrovnika i južne Dalmacije, došli su i iz susjedne Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Jedan od najpopularnijih zabavljača u Hrvatskoj, Jole je svojim odličnim raspoloženjem i glazbenim hitovima rasplesao mnogobrojne Dubrovčane i njihove goste. Publika je zajedno sa svojim miljenikom pjevala njegove najveće hitove kao što su ‘Kada žene tulumare’, ‘Bailando solo’, ‘Nosi mi se bijela boja’, ‘Duša od papira’, ‘Pijanica nisam’, ‘Remek djelo’ te ‘Najgori plan’. Na Stradunu je zajedno s Joletom nastupila i Doris Dragović.

Dubrovnik je već godinama poznat po jednom od najboljih i najljepših dočeka Nove godine u Republici Hrvatskoj, što potvrđuje i ovogodišnji glazbeni program.

Jole će u uskoro objaviti novi single pod nazivom ‘Rasipnik’ koji će ga predstaviti u ‘novom glazbenom izdanju’.

Komentiraj