Bojan Zibar

FOTO: Nesvakidašnja premijera humorističnog hrvatskog filma

Sinoć je u Kaptol Boutique Cinema održana svečana premijera najiščekivanije hrvatske komedije godine – ‘Ufuraj se i pukni’.

Riječ je o prvom varaždinskom dugometražnom igranom filmu redatelja Ljubomira Kerekeša, koji je nastao prema scenariju istoimene i izuzetno uspješne predstave Kerekesh Teatra, koja je odavno osvojila srca gledatelja.

Radnja filma odvija se u Varaždinu gdje glumci na humorističan način prikazuju odnose, emocije, uspone i padove, neka svoja razmišljanja i viđenja. Simpatična radnja u koju nas uvode braća Prišt, Kruno (Jan Kerekeš) i Krešo (Zoran Pribičević), pripremaju se za prijemni ispit Akademije dramske umjetnosti. Iz Varaždina braća kreću u svoju nemoguću misiju, točnije, put im je prosut trnjem, ali oni ne odustaju od zvijezda…

Uz Ljubomira i Jana Kerekeša, u filmu se pojavljuju i Zoran Pribičević, Mirela Brekalo, Ana Begić Tahiri, Hana Hegedušić, Žarko Potočnjak, Draško Zidar, Goran Grgić, Darko Janeš, Matko Knešaurek, Mirela Videk, Sara Ipša, Tanja Pavlović, Marko Hergešić, Zdravko Pomper te više od pedeset statista.

Nakon završenih projekcija filma ‘Ufuraj se i pukni’, glumci su odlučili provesti ugodno vrijeme s publikom, a prije same projekcije upravo će oni biti ti koji će vas dočekati i pregledati vaše kinoulaznice, naravno, nasmijavajući vas bez fige u džepu. Svečanu premijeru osim glumaca iz filma nisu propustili niti Sandra Bagarić, Senka Bulić, Lana Gojak, Iskra Jirsak, Mada Perišić te Mario Valentić.

Ovu hrvatsku komediju snimanu skoro po istinitom događaju pogledajte u kinima od 4. travnja.

Komentiraj