FOTO: Nastupom belgijskog dua 2manydjs zatvoren Weekend Media Festival

Pixsell

Odličnim nastupom belgijskog dua 2manydjs zatvoren je 11. Weekend Media Festival, najveći festival komunikacijske industrije u regiji.

Međunarodne zvijezde su na završnom partyju pod nazivom ‘Weekend Goes Global’ rasplesali staru tvornicu duhana u Rovinju i posjetiteljima priuštili zabavu svjetskog nivoa.

Subota je bila rezervirana za Baby Dooksa i Bizzu Bodegu, legendarni hip hop duo ‘Bolesna Braća’ je na partyu ‘Happy End by CineStar TV Channels’ zabavio i raspjevao sudionike. Izbor je bio jednostavan, jer je upravo prepoznatljivi glas Baby Dooksa zaštitni znak CineStar TV Channels filmskih kanala od samih početaka.

„Siguran sam da ni ove godine Weekend nikoga nije ostavio ravnodušnim. U tri dana imali smo raznovrsne partyje, od legendarne Zdenke Kovačićek i Marka Tolje uz pratnju Jazz orkestra HRT-a, preko Bolesne braće pa sve do 2manydjs-a. Još jednom smo stvorili savršeni ambijent za druženje sudionika iz komunikacijske industrije iz cijele regije, a pripreme za sljedeći Weekend počinju već sutra“, rekao je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

Ovogodišnji Weekend Media Festival okupio je više od 5 000 sudionika, uključujući više od 550 novinara i 350 studenata. Posjetitelji su u šest dvorana sudjelovali na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje je održalo više od 150 utjecajnih govornika iz cijeloga svijeta.

Komentiraj