Koncert Jole

FOTO: Nastup popularnog Jole u potpunosti blokirao Rogoznicu

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača, uvijek nasmijani Joško Čagalj Jole, zapalio je publiku nastupom u srcu Dalmacije, pitoresknoj Rogoznici.

Veliki koncert popularnog pjevača rasplesao je domaću i stranu publiku na staroj rogozničkoj rivi i nitko nije ostao imun na šarm i pozitivnu energiju splitskog pjevača. Jole je poznat po ljetnim hitovima ”Bailando Solo” i ”Kada Žene Tulumare”, plesnim ritmovima pjesama ”Remek Djelo” i ”Najgori Plan” te baladama poput ”Rasipnik”, ”Bagrem Bijeli” i ”Nije Muško”. Također, svi pamte njegove kultne pjesme ”Nosi Mi Se Bijela Boja”, ”Dođi Večeras”, ”Duša od Papira”, ”Jednina i Množina”, ”Jedna Mala Plava”, ”Nisi Me Voljela”, ”Otvori Mi Draga”, ”Srce Veliko”… Fenomenalan koncert koji je okupio 7 000 posjetitelja, trajao je do dugo u noć, a zasigurno će ostati zapamćen kao jedan od boljih koncerata sezone na tom području.

Splitski pjevač ne miruje cijelo ljeto pa je do sada u njegovim pjesmama uživalo na desetke tisuća ljudi diljem jadranske obale i kopna, već 19.08. će održati koncert u Gradu Rabu, 25. 08. u Lipovljanima, 01.09. u Karlovcu, dok će 15.09. zapjevati na otvorenju ovogodišnjeg Rujanfesta u Zagrebu.

S obzirom na dosadašnje koncerte i odličnu zabavu, vesele atmosfere neće nedostajati.

Komentiraj