Caffé Vergnano

FOTO: ‘Najstarija talijanska kava’ od sad dostupna i u Republici Hrvatskoj

U društvu najboljeg svjetskog bariste i najveće šalice za espresso predstavljena je prava talijanska strast prema kavi koja traje već više od 130 godina.

Na jednoj od omiljenih lifestyle destinacija u Zagrebu, restoran i wine-baru Dubravkin put, autentičan talijanski espresso s potpisom Caffé Vergnano kojeg je pripremio najpoznatiji talijanski barista, Damian Burgess, premijerno su imali priliku isprobati Nevena Rendeli Vejzović, Oliver Mlakar, Tamara Garbajs, Antonija Stupar Jurkin, Petra Kurtela, Matko i Anica Knešaurek, Kristina Krepela, Ivana Mišura, Suzy Josipović Redžepagić, Renata Sopek, Lujo Kunčević te drugi gosti.

Caffé Vergnano, premium talijanski brend kave, koji je prisutan u 80 država diljem svijeta i u više od sto Caffé Vergnano Coffee shopova donosi jedinstvenu mješavinu kave koja je sad dostupna i u Republici Hrvatskoj.

Talijanska tvrtka Caffé Vergnano nastala je 1882. godine u jednom malom talijanskom mjestu kad je Domenico Vergnano otvorio jednu od najstarijih modernih pržionica kave s posebnom recepturom sporog prženja svake sorte kave zasebno.

Caffé Vergnano ubrzo postaje sinonim za jednu od najboljih kava u Italiji, a talijanska receptura pripreme espressa još uvijek je ostala glavna inspiracija za unaprijeđenje i razvoj ponude…

Komentiraj