Ivan Dabac

FOTO: Najljepše doba godine u neodoljivoj ‘Činkici’

Duga povijest deserta koji svojom recepturom osvaja srca još od antičkog doba, omogućila je palačinkama da postanu i ostanu omiljena poslastica svake obitelji. Popularna ‘Činkica’ nastavila je pisati povijest svojim ukusnim, mekanim i neodoljivim palačinkama, koje su je lansirale među jedne od najboljih palančinkarnica u Gradu Zagrebu.

Bezbroj neodoljivih dodataka koji se mogu nadodati u mnogima najdraži desert – poput Nutelle, keksa, voća, bombona, raznih preljeva i čokoladica – idealna su pozivnica da uz simpatično osoblje napravite vlastitu, maštovitu kombinaciju koja će osvojiti vaše nepce.

Najljepše doba godine koje upravo traje poslužilo je kao inspiracija za maštoviti ‘dizajn’ palačinki i čarobno uređenje ‘Činkice’ koje svojom toplinom, božićnim lampicama i ukrasima pruža svakom gostu atmosferu za uživanje na čak dvije adrese: Špansko – Trg Ivana Kukuljevića 7 te u Dubravi – Avenija Dubrava 37. Mladi i perspektivni vlasnici Sandi Hadžić, Petar Jerković i Mario Gavrić stvorili su malo, slatko carstvo u kojem vlada smijeh, ljubav i zajedništvo i na to su izrazito ponosni.

‘Činkica’ u svojoj ponudi nudi vrhunsku Lavazza kavu i besplatne kroasane svako jutro, a uskoro više neće biti isprike za preskočeni doručak, jer dolaze ukusne pohane palačinke, tost i jaja za savršen početak dana.

cinkica-8

cinkica-5

cinkica-1-1

cinkica-4

cinkica-11

cinkica-3

cinkica-9

cinkica-14

Komentiraj