FOTO: Na fan projekciji filma ‘Čudesne zvijeri’ pala prosidba

Bojan Zibar

Svi ljubitelji čarobnjačkog svijeta i Harryja Pottera spisateljice J.K. Rowling, došli su jučer na svoje kada je većina kina diljem Hrvatske pretpremijerno prikazala novi nastavak ‘Čudesnih zvijeri’.

Na posebnoj fan projekciji održanoj u Kaptol Boutique Cinema pojavili su se najveći obožavatelji od kojih su većina članovi Ministarstva Magije Hrvatska, svi do jednog u raskošnim replikama kostima iz serijala. Kostimirana povorka krenula je iz trgovine Here be dragons i završila u najšarmatnijem kinu u Zagrebu.

Najveće iznenađenje večeri je svakako bila prosidba “Hoćeš li biti moja Lily forever?” sa sjajnim prstenom skrivenim u šapama najslađe čudesne zvijeri Niflera. Na oduševljenje svih prisutnih, izabranica je pala na njegove čini i rekla – da. Projekciju novog nastavka nikako nisu željeli propustiti ni naši poznati influenceri: Nika Ilčić, Andrea Fabric, Monika Mončina, Marko Vuletić i Ivan Magla.

‘Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela’ druga je od pet novih pustolovina smještenih u magični svijet spisateljice J.K. Rowling. Na filmu su ponovno zajedno radili redatelj David Yates, scenaristica i producentica J.K. Rowling te producenti David Heyman, Steve Kloves i Lionel Wigram.

Komentiraj