FOTO: Mobis objavljuje suradnju s brandom Meizu

mobis.hr

Meizu, jedan od najplodnijih proizvođača pametnih telefona svijetu, predstavio je svoje visoko očekivane nove flagship uređaje, PRO 7 i PRO 7 Plus.

PRO 7 i PRO 7 Plus čine divovski skok u inovativnosti, jer se odvajaju od tradicionalnog Meizu dizajna koje imaju prethodni uređaji nudeći dvojni ekran i dualne fotoaparate.

Zapanjujući i kreativan pozadinski zaslon

PRO 7 i PRO 7 Plus imaju zapanjujući AMOLED pozadinski zaslon koji omogućuje upravljanje obavijestima, prikazivanje glazbe koji korisnik sluša ili fotografiranje savršenog selfija stražnjim kamerama u trenutku dok korisnik provjerava svoj izgled na pozadinskom zaslonu. Široka raznolikost prilagodljivih pozadina za zaslon također omogućuje personalizaciju telefona tako da odgovara stilu korisnika.

Dvostruke kamere za napredno fotografsko iskustvo

Dvostruke pozadinske kamere oba uređaja dolaze opremljene s 12 megapiksela IMX386 Sony senzorima koji čine jednostavnim snimanje svih trenutaka koje korisnik želi zabilježiti. Uz jednobojne objektive i objektive u boji PRO 7 i PRO 7 Plus omogućuju fotografiranje fantastičnih fotografija po noći. Jednobojni objektivi bilježe detalje za izradu kvalitetnih slika.

Quad HD zaslon i prednja 16 megapikselna kamera

PRO 7 i PRO 7 Plus imaju Super AMOLED zaslon koji pruža oštru Full HD sliku za zaslon od 5.2 inča za PRO 7 odnosno za 5.7 inča i Quad HD za PRO 7 plus. Prednja kamera oba telefona nadograđena je senzorom od 16 megapiksela.

Četiri-u-jedan algoritam kamere automatski se aktivira u tamnim okruženjima, omogućujući kvalitetne slike čak i pri slabom osvjetljenju okoline.

Izvanredna izvedba funkcija

PRO 7 opremljen je procesorom Helio P25, a PRO 7 Plus radi na procesoru 10nm Helio X30, što uvelike povećava performanse čime se istovremeno smanjuje potrošnja energije. Meizu PRO 7 dolazi sa standardnim 4 GB radne memorije i 64 GB interne memorije, zajedno s LPDDR 4X i UFS 2.1 tehnologijom. U međuvremenu, PRO 7 Plus dolazi s 6 GB radne memorije i nudi dvije mogućnosti memorije: 64 GB i 128 GB.

Istančan umjetnički izgled

Meizuova potraga za savršenstvom može se vidjeti u detaljnoj i finoj teksturi uređaja, poboljšanoj obradi rubova oko antene i novim dizajnom senzora i prijamnika. PRO 7 dolazi u crnoj, zlatnoj i crvenoj boji.

PRO 7 Plus od 64GB dostupan je u mat crnoj, svemirski crnoj, jantarno zlatnoj i kristalno srebrnoj boji dok je verzija od 128 GB istog uređaja dostupna u mat crnoj i svemirski crnoj boji.

Dugi vijek trajanja i brzo punjenje baterije

Oba uređaja opremljena su mCharge 4.0 tehnologijom brzog punjenja. Učinkovitost punjenja znatno je povećana, dok je pregrijavanje smanjeno za 40% što omogućava da se uređaj ne pregrije tijekom brzog punjenja. Zajedno s brzim punjenjem i kapacitetom baterije od 3000 mAh za PRO 7 i 3500 mAh za PRO 7 Plus, uređaji pružaju najbolju kombinaciju vremena korištenja i vremena punjenja.

PRO-nivo kvalitete zvuka

Za vrhunsko audio iskustvo, uređaj je opremljen s novim Hi-Fi čipom Cirrus Logic CS43130. Uređaji imaju Non-oversampling emulation mode, kako bi osigurali da je svaki detalj zvuka čist, prirodan i ugodan za uho.

“Meizu PRO 7 i PRO 7 plus prenose bit Meizu brenda – strast, inovacije i predanost pri stvaranju vrhunskih uređaja. Provjeravali smo različite primjene pozadinskih zaslona u proteklim godinama i uvjereni smo da smo doista stvorili implementaciju koja nudi izvrstan korisnički doživljaj”, rekao je Jeffrey Yang, CMO brenda Meizu.

O brendu Meizu:

Osnovan 2003. godine, Meizu je postao jedan od najutjecajnijih proizvođača pametnih telefona u svijetu. Meizu je razvio niz pametnih telefona koji koriste Android-Flyme operativne sustave. Tvrtka sada ima dvije linije pametnih telefona: PRO i M-seriju. Do sada, Meizu je predstavio gotovo 30 modela pametnih telefona. Prema statistikama tvrtke IC Insights, Meizu je 11. najveći svjetski proizvođač mobilnih telefona u prodaji u cijelom svijetu. Meizu uređaje karakteriziraju njihova odlična osvijetljenost ekrana, udoban ergonomski dizajn, vrhunski zvuk, kvalitetne kamere visoke razlučivosti, jednostavno i elegantno korisničko sučelje kombiniranih performansi, jednostavnost korištenja te velika funkcionalnost i izdržljivost koja može zadovoljiti dugotrajno korištenje uređaja.

Atraktivne Meizu smartphone pogledajte na mobis.hr.

Komentiraj