Domagoj Biondić, facebook.com

FOTO: Miss Hrvatske Angelica Zacchigna do krune došla laganim korakom u Högl cipelama

Novoizabrana Miss Hrvatske, Angelica Zacchigna, do svoje krune je došla laganim korakom u Högl cipelama, a poznati austrijski brend pratit će je i na izboru za Miss Svijeta koji će se u prosincu održati u glavnom gradu SAD-a, Washingtonu.

Lijepa i talentirana Istrijanka priznala je kako obožava nositi cipele s visokim potpeticama i da joj se ukus s vremenom promijenio – nekada je voljela lude, šarene i otkačene modela, a u zadnje vrijeme draže su joj jednostavne, elegantne i ženstvene cipele.

Angelica Zacchigna često nastupa kao glazbenica pa joj je iznimno važno odabrati obuću koja je istovremeno udobna, klasična, elegantna i pokazuje njen osobni stil.

„Högl već je treću godinu partner izbora za Miss Hrvatske i ono što nas najviše veseli je činjenica da su djevojke oduševljene udobnošću, ali i trendovskim dizajnom naših cipela. Lijepa Angelica Zacchigna će na svoju avanturu života i utrku za krunom najljepše žene svijeta ponijeti tri para ‘Höglica’, a mi joj od srca želimo da sigurnim koracima došeta do odličnog plasmana“, rekla je voditeljica tvrtke Högl za Hrvatsku, Sanja Faber.

Austrijska međunarodno uspješna marka kvalitetne obuće Högl povezuje osjećaj za aktualne trendove s maksimalnim komforom nošenja i s ciljem jedinstvenog doprinosa kvaliteti života. Više od osamdeset godina iskustva u proizvodnji obuće, uporaba najnovijih tehnologija, brižljivo odabirani materijali i savršena obrtnička obrada – sve to objedinjuju cipele HÖGL.

„Daj djevojci prave cipele i osvojiti će svijet!“ – ovu često citiranu rečenicu neki izvori pripisuju Bette Midler, dok drugi tvrde da ju je izrekla Marilyn Monroe. Bez obzira koja je od ove dvije velike dive autorica slavne rečenice, svi ćemo se složiti da u njoj ima mnogo istine.

Domagoj Biondić
Domagoj Biondić
Domagoj Biondić
Domagoj Biondić
Domagoj Biondić
Domagoj Biondić

Komentiraj