FOTO: Mišo Kovač sprema veliki koncert ‘Samo nas nebo rastavit može’

Samo nas nebo rastavit može

Mišo Kovač, jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača, razveselit će svoju mnogobrojnu publiku velikim koncertom ‘Samo nas nebo rastavit može’ u splitskoj Spaladium areni, 22. prosinca.

Uz njegove pjesme rasle su generacije, tako da ne postoji osoba koja nije čula za hitove kao što su: ‘Ako me ostaviš’, ‘Ti si pjesma moje duše’, ‘Ostala si uvijek ista’, ‘Poljubi zemlju’, ‘Dalmatino’, ‘Svi pjevaju, ja ne čujem’, ‘Drugi joj raspliće kosu’, ‘Nikoga nisam volio tako’ i ‘Dalmacija u mom oku’.

Popularni Šibenčanin, koji je odrastao u istoj ulici s Arsenom Dedićem u javnosti je smatran ikonom Dalmacije i nogometnog kluba Hajduk. Svi se još uvijek sjećaju prošlog Mišinog koncerta u splitskoj Spaladium areni prije četiri godine kada je Torcida organizirala iznenađenje. Transparent ‘Mišo živi vječno’ i veliko platno s njegovim likom koje je kružilo po dvorani, na što je Mišo bio posebno ganut.

Tijekom svoje karijere je prodao više od dvadeset milijuna ploča i dobitnik je brojnih diskografskih i glazbenih nagrada. Iako je na vrhuncu popularnosti bio sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća i danas ima odanu publiku koja s nestrpljenjem čeka svaki idući koncert. Dovoljno je samo da se pojavi na pozornici i publika zborski pjeva sve njegove pjesme uz koje se smije i plače.

“Drago mi je da ponovno nastupam u najvećoj dvorani u Splitu. Volim pjevati u Splitu, jer imam super publiku i ponavljam ‘Samo nas nebo rastavit može“, rekao je Mate Mišo Kovač. 

Ovaj put na pozornici će mu se pridružiti i glazbeni gosti, kćer Ivana Kovač, klapa Rišpet te gost iznenađenja.

Komentiraj