FOTO: Samo nas nebo rastavit može

Mišo Kovač, jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača, razveselit će svoju mnogobrojnu publiku velikim koncertom ‘Samo nas nebo rastavit može’ u splitskoj Spaladium areni, 22. prosinca.

Uz njegove pjesme rasle su generacije, tako da ne postoji osoba koja nije čula za hitove kao što su: ‘Ako me ostaviš’, ‘Ti si pjesma moje duše’, ‘Ostala si uvijek ista’, ‘Poljubi zemlju’, ‘Dalmatino’, ‘Svi pjevaju, ja ne čujem’, ‘Drugi joj raspliće kosu’, ‘Nikoga nisam volio tako’ i ‘Dalmacija u mom oku’.

Popularni Šibenčanin, koji je odrastao u istoj ulici s Arsenom Dedićem u javnosti je smatran ikonom Dalmacije i nogometnog kluba Hajduk. Svi se još uvijek sjećaju prošlog Mišinog koncerta u splitskoj Spaladium areni prije četiri godine kada je Torcida organizirala iznenađenje. Transparent ‘Mišo živi vječno’ i veliko platno s njegovim likom koje je kružilo po dvorani, na što je Mišo bio posebno ganut.

Tijekom svoje karijere je prodao više od dvadeset milijuna ploča i dobitnik je brojnih diskografskih i glazbenih nagrada. Iako je na vrhuncu popularnosti bio sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća i danas ima odanu publiku koja s nestrpljenjem čeka svaki idući koncert. Dovoljno je samo da se pojavi na pozornici i publika zborski pjeva sve njegove pjesme uz koje se smije i plače.

“Drago mi je da ponovno nastupam u najvećoj dvorani u Splitu. Volim pjevati u Splitu, jer imam super publiku i ponavljam ‘Samo nas nebo rastavit može“, rekao je Mate Mišo Kovač. 

Ovaj put na pozornici će mu se pridružiti i glazbeni gosti, kćer Ivana Kovač, klapa Rišpet te gost iznenađenja.

Komentiraj