Darko Mihalić

FOTO: Mirjana Mikulec osvojila nagradu International Property Awards

Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec ulazak u 2018. godinu nije mogla bolje zamisliti. Iz Londona joj je stiglo posebno priznanje za njezin rad.

Riječ je o uglednoj nagradi International Property Awards koja se svake godine dodjeljuje u raznim kategorijama, od arhitekture do dizajna interijera, a upravo se u toj našla Mirjana Mikulec. Ulazak u prestižno društvo najboljih europskih dizajnerskih ostvarenja u godini iza nas, donio joj je projekt uređenja njezina vlastita stana.

“Bio je to poseban izazov za mene, s obzirom na to da sam se prilikom realizacije istovremeno našla u ulozi projektanta i vlasnika, a još smo cijeli projekt od početka do kraja snimali i pretočili u knjigu. Bilo je to jedno nezaboravno iskustvo i zato mi je jako drago što je upravo ovaj, meni osobno vrlo važan interijer, žiri nagradio”, rekla je Mirjana Mikulec koja ovih dana nije odmarala, već je radila na pripremama za novu sezonu autorske emisije o interijerima InDizajn, čije emitiranje kreće ovog proljeća, a u emisiji će pokazati neka nova, zanimljiva dizajnerska rješenja.

Komentiraj