FOTO: Mirjana Mikulec s kćerima posjetila WESTGATE Shopping City

facebook.com

U potrazi za ključnim komadima za školu, renomirana dizajnerica interijera Mirjana Mikulec povela je kćerke Miju i Mateju u WESTGATE Shopping City.

Uz vesele trenutke tijekom dječje predstave ‘Ninin svijet mjehurića’, dizajnerica je s kćerkama razgledala najveću back2school ponudu u Republici Hrvatskoj, u više od 240 trgovina vrhunskih svjetskih i domaćih brendova.

“Kupnja opreme za školu s mojim kćerima jako je dinamična. Mia ide u osnovnu školu, a Matea je srednjoškolka pa su im potrebe sasvim drugačije. Ipak, uz fenomenalan izbor odjeće i obuće u Westgateu, modnih dodataka i svih mogućih sitnica koje su potrebne za novu školsku godinu, shopping smo obavili u jedno popodne. Pri tom smo se izvrsno zabavili, a i još ponešto nam je zapelo za oko pa se sigurno vraćamo u još jedan krug kupovine“, rekla je Mirjana Mikulec.

Provjerite i vi što su za školarce u Westgateu pripremili Reserved, Terranova, H&M, C&A, Sinsay, Cropp, Benetton, Sportina, s.Oliver, Mass, Deichmann, Müller i mnogi drugi.

*****
Više i na sljedećim linkovima:
www.westgate-shopping.com
www.facebook.com/WestgateShoppingCityZagreb
www.instagram.com/westgateshoppingcity
www.linkedin.com/company/westgate-shopping-city-zagreb

Komentiraj