Microsoft Hrvatska, facebook.com

FOTO: Microsoft Hrvatska pokrenuo inicijativu Dynamics Community Day

Microsoft Hrvatska je pokrenuo inicijativu Dynamics Community Day, koja je po prvi put u Zagrebu okupila stručnjake iz domaće Dynamics 365 zajednice.

Cilj ovakvog okupljanja je razmijeniti iskustva među partnerima, podijeliti najnovije obavijesti iz područja licenciranja te informirati o najnovijim promjenama u sferi portfelja Dynamics 365.

U projekt su uključeni i studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, s kojima je suradnja uspostavljena već ranije. Studenti su sudjelovali na predavanjima iz područja upravljanja odnosima sa korisnicima, a ovo je tek jedan od elemenata suradnje EFZG i Microsofta na području spajanja studenata s tvrtkama koje posluju u području implementacija poslovnih rješenja.

Na skupu se predstavio Renato Fajdiga, koji je dobio prestižno Microsoftovo priznanje MVP (Most Valuable Professional) u području grupe proizvoda Business Applications. O prestižnosti ove nagrade govori podatak kako je u Hrvatskoj trenutno registrirano svega 18 MVP-ova u pet kategorija.

Renato Fajdiga

Komentiraj