www.shoes.hr

Sinonim za udobnost i trajnost, poznati francuski brand obuće MEPHISTO predstavio je novu kolekciju jesen-zima i oduševio modelima s pomalo retro lookom, iznimne kvalitete.

Tipičan francuski šik, jednostavnost vrhunskog dizajna, tenisice s elementima starog zlata, retro gležnjače od brušene kože, elegantna senf boja… nositi autentičnu, ručno rađenu, kvalitetnu, pomalo retro obuću, sve je više “cool and trendy”, a pogotovo kad je riječ o brendu poznatom po “najudobnijim cipelama na svijetu“.

Svaka se cipela pojedinačno ručno izrađuje u Francuskoj, što je u današnjem svijetu sintetičke obuće i masovne proizvodnje, rijetko i značajano.

Soft-air tehnologija pomaže u otklanjaju problema umornih stopala, bolova u leđima i mišićima pa čak i kod glavobolje, i pridonosi savršenoj udobnosti i nakon dugotrajnog stajanja ili hodanja. MEPHISTO koristi najkvalitetniju prirodnu teleću kožu, a đon svake cipele izrađen je od prirodnih materijala kao što je kaučuk ili lateks.

Osnovan 1965. u Francuskoj, od svojih početaka do danas ne odstupa od filozofije korištenja najkvalitetnijih materijala i izrade trajne obuće iznimne udobnosti.

Brend je poznat po izvanrednom spoju tradicionalne zanatske izrade cipela i napredne tehnologije, a nose ga zvijezde poput Brada Pitta, Arnolda Schwarzeneggera i Georgea Clooneyja.

Trgovine Mephisto:

MEPHISTO-SHOP Zagreb, Masarykova 11

MEPHISTO-SHOP Split, Dobrić 3

MEPHISTO-SHOP Korzo 11, Rijeka

WEB SHOP: www.shoes.hr

Komentiraj