FOTO: ‘Medvjedi’ i BIPA zajedno u akciji o podizanju svijesti o muškom zdravlju

BIPA

Popularni igrači iz kluba KHL Medveščak s veseljem su prihvatili poziv BIPE Hrvatska i uključili su se u zajednički projekt održavanja niza prigodnih akcija i podizanja svijesti u borbi protiv raka prostate.

Popularni ‘Medvjedi’ ovom su prigodom uljepšali sebi i drugima dan te su po prvi puta sudjelovali u jednom ‘beauty treningu’ na kojem je glavna aktivnost bila uređivanje brade i brkova. Marko Stanzl, poznati frizer i brijač pobrinuo se za moderan i urbani styling hojekaša, uredio im je frizuru, a brkove i bradu učinio još atraktivnijima.

Zajedničkom suradnjom će nastojati potaknuti vjerne posjetitelje na podizanje i jačanje svijesti o muškom zdravlju tokom mjeseca studenog.

Thomar Larkin i brijač Marko Stanzl
Thomar Larkin i brijač Marko Stanzl
Brijač Marko Stanzl i hokejaš Medveščaka Nathan Perkovich
Brijač Marko Stanzl i hokejaš Medveščaka Nathan Perkovich
Hokejaš Drew MacIntyre i brijač Marko Stanzl
Hokejaš Drew MacIntyre i brijač Marko Stanzl

Tijekom studenog u svim BIPA drogerijama u Hrvatskoj naglasak će biti na humanitarnoj prodaji muških i ženskih majica s obilježjem KHL Medveščak, a dio prihoda od njihove prodaje bit će namijenjen Hrvatskoj ligi protiv raka prostate.

BIPA Hrvatska poziva Vas da se uključite u akciju i pratite sve novosti na njenim društvenim mrežama putem hashtaga #bipamovembear.

bipa-majica-muska
Bipamovembear muška majica
bipa-zenska-majica
Bipamovembear ženska majica

 

Komentiraj