SBF

FOTO: Međunarodna investicijska konferencija Sarajevo Business Forum 2018 (SBF)

Deveta međunarodna investicijska konferencija Sarajevo Business Forum 2018 (SBF) će se održati 25. i 26. travnja u Gradu Sarajevu.

Konferencija će kao i prethodnih godina okupiti najznačajnije poslovne i političke lidere iz regije i svijeta, a sudionicima će omogućiti upoznavanje s poslovnim prilikama i  potencijalima ulaganja u Bosnu i Hercegovinu, ali i ostale zemlje regije.

Fokus ovogodišnjeg Foruma je iznalaženje rješenja za iskorištavanje potencijala na području energije, edukacije, IT industrije, poljoprivrede i turizma. Cilj SBF-a je povezivanje i predstavljanje prirodnih i ljudskih resursa regije te otvaranje vrata bosansko-hercegovačkim i regionalnim tvrtkama za izlazak na inozemna tržišta.

Organizator konferencije, koja se već devetu godinu zaredom održava u BiH, je Bosna Bank International (BBI), u suradnji s Islamskom razvojnom bankom (IDB), pod pokroviteljstvom Predsjedništva BiH.

Prošlogodišnjem Sarajevo Business Forumu prisustvovalo je više od 1 700 osoba, uključujući i 330 akreditiranih novinara, a održano je više od 300 susreta poslovnih ljudi i gospodarstvenika. Od 2010. godine konferencija je ugostila više od 8 000 sudionika iz više od 50 država.

Sve informacije dostupne su na službenoj internetskoj stranici: www.sarajevobusinessforum.com

Komentiraj