FOTO: Mayanas narukvice u novom ljetnom izdanju

Maja Kljaić

Pred nama je još jedno ljeto, a kako su šarene narukvice i ove sezone modni hit, hrvatski kreativni team brenda Mayanas pripremio je kolekciju s potpuno novim detaljima kako bi njihove vlasnice izgledale još privlačnije.

Uz već do sad poznate zakovice, školjke, cirkone i pompome, ove godine narukvice su ukrašene ringovima koji izgledaju kao piercing, visuljcima, staklenim evil eye perlicama, biserima te poludragim kamenjem, a upravo te evil eye perlice će svakome tko nosi narukvicu pružati svojevrsnu zaštitu od svega negativnog što nas okružuje.

Zbog dizajna veselih boja i pozitivne energije, hrvatski brend je postao popularan i izvan granica domovine pa u ljepoti veselih boja Mayanas narukvica uživaju trendseterice od Grčke do daleke Koreje. Osim toga, svaka je narukvica ručni rad i unikat pa će se svatko tko ih nosi osjećati jedinstveno, jer nikad neće naići na nekoga s istim komadom.

Najnovije modele možete pronaći na stranici www.mayanas.eu te na brojnim prodajnim mjestima diljem Republike Hrvatske.

Fotografija: Maja Kljaić

Hair: Mijo Majhen

Šminka: Sanja Hrstić Kuterovac

Nokti: Ivana Kovačić (Manos)

Modeli: Suzana Horvat (Premium models), Dina Dragija (Immortal model management), Drago Pezić (Fox models) i Petra Kljaić

Komentiraj