Talijanski brend Max Mara je u svom storeu koji se prostire na dvije etaže još jednom pokazao kako je riječ o brendu koji ne slijedi modne trendove, nego ih stvara.

Max Mara Iconic collection u sezoni jesen/zima 2017 naglasak stavlja na Camel – najpoznatiju Max Mara tkaninu svih vremena.

Osim u originalnoj boji, popularnoj diljem svijeta, ove sezone je predstavljen i novitet – crvena nijansa camela. Posebno dragocjeni su camel komadi nježnih pastelnih nijansi koji su napravljeni od iznimno jedinstvene tkanine – dlake albino deva.

Camel, kako i sama riječ govori, komadi su kolekcije napravljeni od devine dlake koja je iznimno lagana, fina, mekana i ne tako jako kovrčava, a prikuplja se posebnom metodom češljanja deva u proljeće.

Predstavljanju najnovije Iconic Collection prisustvovale su brojne osobe iz poslovnog i javnog života: Vanda Winter, Renata Sabljak, Ana Vilenica, Mirna Medaković Stepinac, Lana Kos, Kristina Krepela, Tihana Harapin Zalepugin, Iris Androšević Pinjuh, Ivana Nola, Dubravko Šimenc, Davor Meštrović sa suprugom i brojni drugi.

Komentiraj