FOTO: Željko Vidinović

CineStar Pula će biti otvoren u četvrtak 8. studenog u sklopu shopping centra Max City.

Prije nekoliko dana novo kino posjetila je glavna maskota CineStar kina te je provjerila kako se radovi privode kraju. Izvođači koji obavljaju posljednje interijerske zahvate su se obradovali i priznali da je njihova djeca obožavaju.

CineStar u Puli ima tri kino dvorane, što će ga činiti najvećim kinom u Istri koje će ponuditi veliki izbor filmova. Kino je u potpunosti opremljeno vrhunskom laserskom tehnologijom i gledateljima će osigurati užitak gledanja filma na wall-to-wall platnima, uz laserske projektore te JBL i Crown zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, moći će se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme specijalan format.

Dvorane su prostrane i udobne, svih 459 sjedala je izvedeno u koži. Posebnu ponudu činit će LOVE BOX i VIP RELAX sjedala. Posjetiteljima će biti ponuđene prepoznatljive usluge kina, matineje, obiteljski paket, proslave rođendana, besplatan parking…

Komentiraj