Drugo ovogodišnje izdanje Malog piknika će se održati 10.08. na Gornjem gradu.

Mali piknik će se nadalje održavati svakog četvrtka tijekom kolovoza na istoj lokaciji. Ukoliko niste na plaži s jednom nogom u moru, ponovno možete predahnuti na dekicama s pogledom na grad i osvježiti se okusima s ljetnog menija Malog placa.

Mala piknik-oaza u centru grada spremno dočekuje sve one koji kolovoz provode na vrućem zagrebačkom asfaltu, a iz ponude Malog piknika i ovoga se puta izdvajaju ležanje na travi, okusi kozjeg sira i kupina, opušteni razgovori uz svijeće…

Romantično uređenje i starogradski ambijent šarmantna su kombinacija koja će vas oduševiti jednako kao i lokalne delicije sa stolova domaćih OPG-ova. Stoga, stisnite malu i slatku pauzu usred radnog tjedna, posjetite Mali piknik, izaberite i složite gastro-zalogaje po svom guštu i uživajte u opuštenoj i intimnoj atmosferi.

Ulaz na Mali piknik je slobodan, a mjesto na pikniku nije potrebno rezervirati. Posjetitelji mogu posuditi neku od već rasprostrtih dekica na lokaciji ili pak ponijeti svoju. Posjetitelji također mogu degustirati i izabrati neke od domaćih proizvoda s pratećeg Malog placa ili, ukoliko žele, sami donijeti hranu i piće. Na Malom pikniku nema unaprijed pripremljenih piknik-košara sa sendvičima i komercijalnim proizvodima s polica supermarketa – fokus je upravo na istraživanju i kušanju autohtonih i prirodno uzgojenih hrvatskih proizvoda.

Mali piknik održava se na Gornjem gradu (Vranicanijeva poljana) tijekom kolovoza, svakog četvrtka u popodnevno-večernjim satima (od 18 do 23 sati). U slučaju lošeg vremena, Mali piknik se otkazuje.

Događanje organizira Mali plac, a podržava Turistička zajednica grada Zagreba.

Više informacija na https://web.facebook.com/malipiknik/.

Komentiraj