Wilim Redža, Roko Bahat

FOTO: Mali piknik svakog četvrtka tijekom kolovoza na istoj lokaciji

Drugo ovogodišnje izdanje Malog piknika će se održati 10.08. na Gornjem gradu.

Mali piknik će se nadalje održavati svakog četvrtka tijekom kolovoza na istoj lokaciji. Ukoliko niste na plaži s jednom nogom u moru, ponovno možete predahnuti na dekicama s pogledom na grad i osvježiti se okusima s ljetnog menija Malog placa.

Mala piknik-oaza u centru grada spremno dočekuje sve one koji kolovoz provode na vrućem zagrebačkom asfaltu, a iz ponude Malog piknika i ovoga se puta izdvajaju ležanje na travi, okusi kozjeg sira i kupina, opušteni razgovori uz svijeće…

Romantično uređenje i starogradski ambijent šarmantna su kombinacija koja će vas oduševiti jednako kao i lokalne delicije sa stolova domaćih OPG-ova. Stoga, stisnite malu i slatku pauzu usred radnog tjedna, posjetite Mali piknik, izaberite i složite gastro-zalogaje po svom guštu i uživajte u opuštenoj i intimnoj atmosferi.

Ulaz na Mali piknik je slobodan, a mjesto na pikniku nije potrebno rezervirati. Posjetitelji mogu posuditi neku od već rasprostrtih dekica na lokaciji ili pak ponijeti svoju. Posjetitelji također mogu degustirati i izabrati neke od domaćih proizvoda s pratećeg Malog placa ili, ukoliko žele, sami donijeti hranu i piće. Na Malom pikniku nema unaprijed pripremljenih piknik-košara sa sendvičima i komercijalnim proizvodima s polica supermarketa – fokus je upravo na istraživanju i kušanju autohtonih i prirodno uzgojenih hrvatskih proizvoda.

Mali piknik održava se na Gornjem gradu (Vranicanijeva poljana) tijekom kolovoza, svakog četvrtka u popodnevno-večernjim satima (od 18 do 23 sati). U slučaju lošeg vremena, Mali piknik se otkazuje.

Događanje organizira Mali plac, a podržava Turistička zajednica grada Zagreba.

Više informacija na https://web.facebook.com/malipiknik/.

Komentiraj