Kliniku za dječje bolesti Zagreb je razveselila nesvakidašnja vizita koju su u obilazak prostora bolnice pozvali voditelj Luka Bulić i brend Prospan, poznati biljni lijek protiv kašlja.

‘Mala vizita’ je obišla veselu čekaonicu koja je uređena uz pomoć Prospana, ali i druge dijelove bolnice. Svi su primijetili i prepoznali vesele motive kojima je uređena Prospanova čekaonica, a posebno im se svidio prostor za igru koji skraćuje vrijeme dok čekaju svoj termin kod liječnika.

“Ponosan sam na Malu vizitu koja je obilazak Prospanove čekaonice i nekoliko odjela shvatila iznimno ozbiljno. U bolnicu dolazimo zbog ozbiljnih razloga i svi to razumijemo. Za svaku pohvalu je pristup liječnika i sestara te trud koji ulažu u odnos s pacijentima”, izjavio je voditelj Luka Bulić.

Jedno od pitanja koje je ‘Malu vizitu’ najviše zanimalo jest boravak roditelja s djecom tijekom hospitalizacije.

“Trudimo se djeci i roditeljima što više olakšati trenutke koje provode u prostoru bolnice. Djelatnici Klinike vrijedno čine sve da djeci olakšaju boravak, roditelji su sa djecom kada je god to moguće, dan i noć. Između ostalog, upravo dovršavamo radove na još dvije sobe za boravak majki s djecom s dodatnih šest kreveta. Ovom prilikom zahvaljujemo svim partnerima koji nam na tom putu pomažu, kao i ‘Prospanova mala vizita’ koja je zaslužna za uređenje čekaonice. Čekanje i boravak našim malim pacijentima sad je ugodnije, na čemu posebno zahvaljujem višegodišnjem partneru tvrtki Salveo, kojoj ovo nije prvi, a nadam se ni zadnji put, da prepoznaje ovu plemenitu inicijativu”, izjavio je v.d. ravnatelja Klinike za dječje bolesti Zagreb, dr. Zoran Bahtijarević.

Komentiraj