FOTO: MAI BY MAJDA Nova kolekcija slavi ženstvenost iz doba baroka

Autor:

Karmen Poznić

Predivna barokna palača Dverce, poznata kao dragulj zagrebačkog gornjeg grada, po prvi put je otvorila svoja vrata za potrebe modnog editorijala i to posebno za Majdu Postružin, dizajnericu i osnivačicu modnog brenda Mai by Majda.

Palača koja je bila ogledalo društvenih zbivanja 18., 19. i početka 20. stoljeća u ovom modnom editorijalu poslužila je kao divan odraz nove kolekcije dizajnerice koja svim svojim kreacijama slavi ženstvenost. Posebnost ove kolekcije pod nazivom ‘Barunica’ nalazi se u inspiraciji koju dizajnerica crpi upravo iz baroka, što je vidljivo iz upotrebe ornamenata karakterističnih za barokno razdoblje, a senzualnost koja se može vidjeti u slikarstvu tog vremena krasi svaki pojedini komad nove kolekcije.

Kreatorica je ostala vjerna svojoj glavnoj ideji vodilji, a to je uporaba prirodnih materijala poput viskoze, pamuka i baršuna (koji je također obilježio ovo za umjetnost važno razdoblje) s ciljem izrade odjeće u kojoj će se svaka žena osjećati ženstveno, udobno te naposljetku slobodno.

Prepoznatljiv potpis brenda Mai by Majda, koji svakim danom oduševljava sve više žena te ima rastući broj vjernih korisnica, su volani koji aplicirani na haljine, košulje i suknje stvaraju poletnost pri pokretu. Dizajnerica je velik naglasak stavila na mašnama koje krase haljine, majice i košulje.

Kako bi se pridružili rastućoj zajednici domaćeg modnog brenda, posjetite Instagram i Facebook stranicu, webshop www.maibymajda.com ili showroom na adresi Dudovec 51, jer ćete sigurno pri pogledu na komade nove kolekcije htjeti postati vlasnicom jednom od njih.

Model: Marina Mirt/Relatum Models

Šminka: Saša Joković

Frizura: Lucija Andrejić za Ruža essentials

Foto: Karmen Poznić

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.