FOTO: Sanja Jagatić

Modni brend LuLu Couture osnovan je 2011. godine s jasnom vizijom od samog početka – ženama ponuditi svakodnevne, udobne odjevne komade koji će izraziti njihov stil i stav.

Vidljivo je da ta vizija postaje stvarnost, s obzirom na sve veću popularnost koju ovaj brend postiže na domaćem tržištu. Danas su LuLu Couture kolekcije svim pravim fashionisticama dostupne online na www.lulucouture.eu te u zagrebačkom butiku u Gundulićevoj ulici 3, otvorenom prije točno godinu dana.

Na godišnjicu otvorenja, dizajnerica Martina Tutić organizirala je rođendanski domjenak, a glavna zvijezda večeri bila je mini zimska kolekcija koja je po prvi put predstavljena javnosti.

Kolekcija se sastoji od profinjenih, prozračnih haljina koje dizajnerica kombinira s toplim i mekim oversized pletivom. Za posebne prilike tu su dugačke, svilene haljine s remenjem u struku, a za svakodnevne udobne vunene veste, lepršave kratke suknjice i ženstvene dolčevita haljine kao stvorene za nadolazeće hladne dane.

Svojim dolaskom, rođendan zagrebačkog dućana proslavile su i televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin, glumice Tamara Garbajs, Marijana Mikulić i Petra Kurtela, blogerica Isabella Rakonić, arhitektica Nina Mia Čikeš i Iva Jurčić koje su, posebno za ovu priliku, nosile predivne komade nove kolekcije.

Kako su iznimna nosivost i udobnost, ali i beskompromisna elegancija dio potpisa svih kolekcija ove dizajnerice, ne sumnjamo da će predstavljena mini kolekcija zasigurno postati idealan poklon za Božić.

Komentiraj