Maja Kljaić

FOTO: LuLu Couture je za ovu jesen i zimu pripremio zanimljive novitete

Iako je ovo ljeto malo produžilo svoje trajanje jesen je kalendarski odavno počela, a zadnji hladniji dani upozoravaju da je krajnje vrijeme da uskočimo u neke toplije odjevne komade.

Svako godišnje doba sa sobom nosi razne trendove i nekad nam se čini nemoguće stvoriti dobar styling koji će ujedno biti udoban i dovoljno nas grijati.

Za ovu sezonu, brend LuLu Couture je pripremio zanimljive novitete, a one basic bezvremenske komade obojao je u sasvim nove nijanse. Sve je prepuno svile, pletiva, kašmira, tvida i neoprena. Svaki od materijala savršeno se slaže jedan s drugim i lako kombinira.

Martina Tutić, kreativna direktorica brenda LuLu Couture, voli reći da inspiraciju crpi iz svakodnevnog života, upravo promatrajući potrebe žena. Lijepo i iskoristivo za svakodnevne obaveze, posao, sastanke, izlaske, komadi se vrlo jednostavno iz dnevnih lako pretvaraju u večernje kombinacije koje plijene pažnju. Haljine zanimljivih uzoraka, boja i asimetrije, oversize veste, apsolutni su “must have“ ove sezone, a kaputi od kašmira i tvida uvijek su elegantni odjevni predmeti za hladnu jesen i sve bližu zimu.

Kosa: Mijo Majhen

Make up: Sanja Hrstić Kuterovac

Model: Karla Šekerija (Talia Model)

Foto: Maja Kljaić

Komentiraj