FOTO: A’marie ljetna haljina za cijelodnevni styling

Maja Kljaić

Nježna, prozračna, nesputana – riječi koje najbolje opisuju A’marie haljinu.

U njoj nema puno propitkivanja, samo dobar osjećaj jednostavnosti. A’marie haljina ne traži puno – pokoji komad nakita i omiljene ljetne sandale.

Iz dnevnog stylinga jednim potezom crvenog ruža postaje najljepša večernja haljina, a uz visoke potpetice idealan party model.

Viskoza i svila pružaju savršen osjećaj na koži, dopuštaju joj da diše, a crne rips trake mogu se zavezati u mašnu, promijeniti siluetu ili jednostavno egzistiraju naglašavajući ramena i leđa.

Iz svoje kolekcije za ljeto 2017 istaknimo nekoliko modela – haljinu u metalik plavoj boji asimetričnog kroja s otvorenim leđima, cvjetni model u retro stilu s mašnom oko struka, bijelu haljinu s predimenzioniranim volanom od čipke koju ukrašava velika svilena mašna, elegantnu maxi haljinu od viskoze s floralnim printom.

Chic ruksaci u veličini koja odgovara dnevnim i večernjim stylinzima nadopunjuju metalik naramenice i šarene mašne, a mogu se nositi uz sve kombinacije.

U novom A’marie editorijalu pozirala je Gordana Dude (Talia Model), fotografije potpisuje Maja Kljaić, a make-up Mirta Peić.

Za više informacija posjetite službenu stranicu www.amarie-fashion.com.

Komentiraj