FOTO: Ljepota i zdravlje idu ruku pod ruku

Afrodita

Afrodita Beauty Centri oduševljavaju jedinstvenim konceptomm, dugogodišnjim iskustvom i izvođenjem najsuvremenijih zahvata uz vrhunsku profesionalnu kozmetiku.

Bijeg iz užurbane svakodnevice i minute samo za sebe u novotvorenom salonu u zagrebačkom Galleria Business Centru rezervirale su voditeljica Jelena Lešić, operna pjevačica Antonella Malis, pjevačica Zsa Zsa te popularna blogerica Maša Zibar.

“Vrlo rado ću se prepustiti u ruke stručnjacima za njegu lica i tijela u novom Afrodita Beauty Centru & Shopu. Oduševljava me njihova profesionalnost, pozornost koju pridaju stalnom educiranju i razvoju“, riječi su voditeljice Lešić.

“Na mojem životnom putovanju Afrodita je stalno prisutna. Kozmetika koja neprestano prati životni ritam jedne žene može jedino biti savršena“, otkrila je operna pjevačica Malis koja je prisutne zadivila i glazbenom izvedbom povodom otvorenja.

Ovom prilikom predstavljena je i nova linija za njegu lica Afrodita’s Secret koja otkriva tajnu lijepe kože bez obzira na godine. Afroditina tajna ljepote poznata je još od 1970. godine, formule razvijene po recepturama u laboratorijima, kozmetički postupci i analize cijenjeni su od žena svih generacija.

Komentiraj