Nova Liss Brush četka u svega nekoliko minuta korištenja omogućava lijepu i sjajnu kosu punog volumena.

U zagrebačkom koncept salonu Fen bar, predstavljen je posljednji u nizu noviteta iz ponude vodećeg europskog branda za osobnu njegu, francuskog BaBylissa.

Liss brush četka omogućava ravnanje svakog tipa i dužine kose. Bila ona kovrčava, valovita ili ‘neposlušna’ kosa, Liss Brush ukrotit će vašu kosu u svega nekoliko minuta. Atraktivne boje i dizajna, iznimno je praktična i idealna za nježno češljanje te dodavanje volumena bez statičkog elektriciteta što daje prirodne rezultate.

Tri vrste različitih zubaca (34 vanjskih zubaca, 50 unutarnjih silikonskih zubaca i 42 grijaća zubca) omogućuju ravnanje kose u jednom potezu bez čestih ponavljanja što je ujedno i glavni krivac za oštećenje vlasi. Tu je još keramički premaz i tri postavke temperature. Rezultat je lijepa i sjajna kosa punog volumena kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona.

Liss Brush jamči jednostavnost uporabe i brze rezultate što je oduševilo i brojne poznate Hrvatice poput Andree Andrassy, Judite Franković, Kristine Šalinović, Nives Zeljković te neke od renomiranih domaćih bloggerica.

 

Komentiraj