John Pavlish

FOTO: LILITH BY KATARINA BABAN Brojni poznati glumci na predstavljanju nove kolekcije

Glumica Katarina Baban je u društvu brojnih kolega i prijatelja predstavila jesen/zima 2017/18 kolekciju Lilith by Katarina Baban u kojoj su se, po prvi put, uz haljine našli i kaputi i jakne.

Novu kolekciju među prvima su razgledale glumice: Ecija Ojdanić, Sementa Rajhard, Petra Cicvarić, glumci Duško Modrinić, Matko Knešaurek, modni dizajner Robert Sever i brojni drugi.

Prilika za lijepu odjeću je mnogo, a ako ste se kada zapitali gdje pronaći elegantne i nježne kreacije koje će razvedriti i najtmurnije zimsko sivilo, zaputite se na zagrebačko Trnje.

Na adresi Bosutska 9 u blizini koncertne dvorane Lisinski dočekat će vas uvijek nasmiješena mlada osječka glumica sa zagrebačkom adresom Katarina Baban, koja je ovih dana lansirala svoju kolekciju za jesen/zimu. Čipka, pastelne boje i cvjetni uzorci oduševit će sve poklonice ženstvenog stila. Nova modna priča Katarine Baban po prvi put, osim haljina, donosi i kaputiće i jakne, a od materijala neizostavni su čipka i viskoza.

“Ovom kolekcijom željeli smo obuhvatiti spektar različitih stylinga za svaku priliku i u svako doba dana. Od ranojutarnjih obaveza do večernjeg izlaska, svaka djevojka i žena želi izgledati i osjećati se lijepo, a Lilith joj to i omogućuje. Osim izgleda, posebna pažnja posvećena je udobnosti i lakoći nošenja ovih modela, jer žena mora nositi odjeću, a ne obrnuto. Općenito, moda treba donijeti zabavu i veselje, a nadam se da će nova kolekcija i prateća kampanja to i predočiti“, poručuje dizajnerica i glumica Katarina Baban.

Komentiraj